Klikk på en bok for å skrive en omtale.

Viser 1 til 2 av 2 bokomtaler

Jeg husker jeg fikk denne boken av Johannes Berg når han hadde oversatt den. Lenge siden jeg leste den, men det var en fin-grei fantasy opplevelse, quasi-celtic setting, passe low key magi som passet meg bra, med tungt vekt på skjebne. Og oversettelsen var bra.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Det var en fortelling som snublet og ruslet avgårde i sitt eget bedagelige, trege tempo. Ikke akkurat en pageturner, men en grei->god fortelling om tatere i norge på slutten av 1800 til begynnelsen av 1900 tallet.

Forteller perspektivet var litt merkelig, og skiftet ofte mellom mange roller i histoiren, og stadige små hopp fremover i tid. Det var nesten som ble en haug med enkeltstående småfortellinger. Men man skjønte jo at det var en sammenhengende historie. Men den var bare litt mindre sammenhengende enn man forventer.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Sigrid NygaardMaren Hjelle AuneRisRosOgKlagingSten Vidar WigandtuhamreMaria HusefestEster SSaraingar hCathrine Marie HansenKaroline RøyskattBente NogvaKaroline in WonderVivian M.Liv-Elin H. NorbEeMeFKarin  JensenVibekeRufsetufsaLibraritas vKristin F. JørgensenVannflaskeJakob SæthreBjørn SturødReidun SvensliAnne Lise JohannessenMonica CarlsenHarald KTine SundalHeidiHeidiSverreHelene FagerhusBerit RAkima MontgomerybrekHeidi BÅsmund ÅdnøyOdd HebækJan-Olav Selfors