Klikk på en bok for å skrive en omtale.

Viser 1 til 1 av 1 bokomtaler

Jeg kjøpte denne boken for å "lese meg opp" på Roma før jeg skulle dit i april i år. Jeg er nemlig fryktelig dårlig på reisehåndbøker, men romaner pleier å gjøre susen.
Så fikk jeg ikke helt den store lesefarten på forhånd, og hengte meg mye opp i det ugreie forholdet mellom søstrene. I hodet mitt ble dette en glimrende film, med Colin Firth som Fader Johannes.
Så kom Roma-turen, jeg hadde kommet til side 25 eller noe sånt. Trasket rundt i Roma med bykart og turist"snacks" i fem dager, og opplevde veldig mye.
På flyet hjem igjen kom boka opp av sekken, og derfra og ut var det ikke mange timer før boka var ferdiglest. Og det var utrolig å få gjenoppleve stedene på denne måten! Jeg var ikke i parken der handlingen til slutt ender opp, men dit skal jeg på neste Roma-tur - jeg går ut fra at denne parken, på linje med alle de andre stedene det er referert til i romanen, faktisk finnes!
Anbefales til både Roma-farere og andre!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Tone SundlandElla_BSol SkipnesGrete AastorpHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild SritaolineLaila