Tekst som har fått en stjerne av Lise Veronica:

Viser 1 til 18 av 18:

Bak lukkede dører skjuler det seg mange familiemysterier.

Godt sagt! (10) Varsle Svar

Jeg er meg her og nå. Det er det eneste som er sikkert og det eneste som teller.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg kan virkelig ikke skjønne at denne boken ikke er mer populær i Norge!!!!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Hm, denne boka gikk ikke rett hjem hos meg. Jeg synes Sandemos bøker er best når hovedpersonen er "alene mot verden". Når bøkene handler om en venneflokk og alle personene blir jeg-personer (får vite hva de tenker), tapes dramatikken. Og så hengte jeg meg opp i at Kiara og vennene bare forsyner seg av hestene i stallen til godset der hun jobber og drar av sted i flere dager. Man endte opp i tukthus for slikt i de dager.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hekta fra første stund av denne serien jeg :0) Enda jeg ikke er ungdom lenger :0)

Godt sagt! (5) Varsle Svar

”Hundreåringen som klatret ut av vinduet og forsvant” av Jonas Jonansson 26.08.12 Det er sikkert litt dumt å skrive om en bok jeg ennå ikke e r ferdig med. Men på den annen side, eller for å være mer nøyaktig; side 123, klarer jeg ikke å la være. Og da håper jeg at dere skjønner at jeg leser en helt utrolig bra bok. Hvis Erlend Loe skulle ha skrevet om verdenshistorien, flettet inn Brødrene Dal og Forrest Gump - ja da tror jeg den ville ha liknet på " Hunderåringen som klatret ut gjennom vinduet og forsvant". Utrolig gode bilder, fantastiske "tilfeldigheter", som blir sydd sammen på en morsom og underfundig men svært så utmalende måte. Løp og kjøp.
Hundreåringen er en veldig fornøyelig humrebok, som passer til de fleste. Den begynner med at Allan Karlsson skal feire hundreårsdagen sin på gamlehjemmet med mye pump og prakt og ordføreren tilstede. Dette gidder ikke Allan å være med på, så han klatrer ut gjennom vinduet i tøflene sine og drar på en reise. På denne reisen klarer han å rote seg bort i noe kriminelt, og får både politiet og en motorsykkelbande etter seg - og det blir veldig spennende. Det som er like spennende er tilbakeblikkene i Allan sitt liv. Forfatteren, veksler mellom flukten og tilbakeblikkene, og klarer på en utrolig god måte å skrive Allan inn 1900 - tallets store historiske hendelser – og jeg humret meg gjennom hele boka. Passer for alle, og den burde bli brukt i historietimene på ungdomsskolen.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

"Det er som det er og det blir som det blir!" Allan Karlson

Godt sagt! (13) Varsle Svar

Av alle enigheter her på jorden, er nok trenigheten den jeg er minst interessert i, sa Allan

Godt sagt! (17) Varsle Svar

Henry har forsvunnet. Han er ikke hjemme, og han var ikke på jobb i dag. Jeg prøver å la være å bekymre meg om det. Jeg prøver å anlegge en nonchalant og likegyldig holdning. Henry kan passe på seg selv. Bare det at jeg ikke vet hvor han er, betyr ikke at det har tilstøtt ham noe. Hvem vet, kanskje han er hos meg.

Godt sagt! (2) Varsle Svar
  • Jeg var riktignok ikke edru, sa fylliken. - Men så full at jeg sier nei til fire flasker vin, blir jeg aldri.
Godt sagt! (11) Varsle Svar

Etter fem år var det kjent i leiren hvor lite som rørte seg i hodet på fange 133, og at det som tross alt rørte på seg, så ut til å kollidere med seg selv der inne.

Godt sagt! (12) Varsle Svar

Har lest seriene "Heksemesteren" og "Lysets rike" av Margit Sandemo om igjen 4 ganger og skal kansje begynne på Sagaen om Isfolket igjen. Har også lest "Verten" flere ganger.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Den dårlige nyheten, sa Julius og senket stemmen litt. -Den dårlige nyheten er at vi nok var såpass fulle i går at vi glemte å slå av viften i fryserommet. -Og så? sa Allan. -Og så ... er han der inne temmelig død av seg nå. Allan klødde seg bekymret i nakken før han bestemte seg ikke å la den slags slendrian formørke dagen. -Det var ille, sa han. - Men jeg må si du har lyktes perfekt med eggene, ikke for harde og ikke for bløte.

Godt sagt! (10) Varsle Svar

-Nei! svarte Silje bestemt. - Den kjærlighet som kommer fra trolldom, vil jeg ikke ha. Kan jeg ikke få ham uten, er jeg ikke sterk nok til å vinne ham.

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Carlies´s mouth twisted to the side. Looking for en angle to argue from. But what could he say? I´d prefer you live in sin first?
He was a dad; his hands were tied.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Hvor mange av disse 99 bøkene har du lest?

Er denne like aktuell i Norge, eller er det noen bøker i lista dere absolutt IKKE ville lest?


Godt sagt! (105) Varsle Svar

Jeg satt å hulket på slutten av denne boken. Historien om Sol Angelica er fantastisk og hun ble fort en av mine favorittkarakterer.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Jeg forelsket meg i sagaen om isfolket etter denne boken. Levende og spennende. En fantastisk serie.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

IdaOle Jacob OddenesMetteNils PharoSverreHelena EAnetteLyriaTone SundlandCarine OlsrødritaolinekntschjrldAnn Helen EAnn ChristinFrank Rosendahl SlettebakkenEster SHanne Kvernmo RyeTonjeSynnøve H HoelMarianne  SkageIngeborg GEvaLinda RastenTove Obrestad WøiensiljehusmorMorten MüllerSolandreas h. o.Tore HalsaMartineBenedikteThomas Heie H.ThereseAnne Berit GrønbechHarald KTralteAlice NordlimgeKristine LouiseSigrid Nygaard