Tekst som har fått en stjerne av Torborg Igland:

Viser 1 til 3 av 3:

Hvorfor vil ikke menn lese bøkene vi skriver, høre på musikken vår eller se filmene vi lager? Hvorfor er de ikke interessert i oss? Jeg forstår det bare ikke.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Denne diktsamlingen bør egentlig leses på færøysk. Kjøp den og en ordbok samtidig, jeg er seriøs folkens, dette er en utrolig god unnskyldning for å lære seg et nytt språk! :-)

Særlig Jóanes Nielsen Stræti er fet: Tórshavn (Færøyenes hovedstad) er liten og idyllisk, men Nielsen klarer å skrive svart og tøff modernistisk poesi om og fra denne 15000-menneskers "byen" likevel. Heftige saker.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg synes denne boka er veldig god. Jeg er ingen dreven novelle-leser, men det var noe med disse. Kanskje en fordel at jeg leste denne boka FØR Ari traff Märtha... Bøkene som har kommet etterpå har vært en stor skuffelse.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

ellinoronilleReadninggirl20RandiAHarald KIdaHelge-Mikal HartvedtKaramasov11MereteMarte OnarheimHannemoiraCarine OlsrødDagfinn JakobsenLinnAnniken RøilJulie StensethGroiJosefineBertyStig Elvis  FursetvaskeklutBente NogvatuhamreVibekeLene AndresenRisRosOgKlagingAnjaBjørn BakkenArne DaviknesLabbelineedgeofawordDolly DuckBjørg L.Berit B LieIngeborg GToveAjiniakraTine SundalKay NilsenHauk1