Zom-B City

av (forfatter).

Little, Brown Books for Young Readers 2013 Hardcover

Gjennomsnittlig terningkast: 5.00 (1 terningkast.)

3 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Se på denne utgaven hos amazon.co.uk Kjøp boka hos ark.no

Bokdetaljer

Forlag Little, Brown Books for Young Readers

Utgivelsesår 2013

Format Hardcover

ISBN13 9780316214360

Språk Engelsk

Sider 176

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

0 1 0 0 0 0

Bokomtaler

Zom-B City skrevet av Darren Shan

Nå er vi kommet til den tredje boka i serien. Endelig så er B Smith kommet opp av undergrunnen og kan lukte friluft. Nå møter hun en verden som er totalt forandret fra sist hun var på overflaten. Zombiene har tatt over London og det er en slags massegrav med høye bygninger som ligger rundt. B har gått glipp av mye men det har kanskje vært bra. For menneskene i London er det få av. De eneste som er igjen er folk som er ganske så levedyktige.

I denne boka får vi i bedre grad utforske B Smith som hovedperson. Nå er hun alene og nå får leseren hvordan hun klarer seg uten at det er mange andre hun må samhandle med. For noen kan Zom-B City være litt kjedelig iblant men for meg så var det en rysare. Det var spennende å se hvordan B klarte seg selv å hva hun ville finne på. Det virker som om B har blitt mer utviklet i væremåte. Hun har en bedre moral, selv i en verden hvor moral egentlig er en byrde. Likevel vil jeg se at denne boka er et knippe bak sist bok. Den kan være noe stillestående inni mellom, men når ting først dras i gang er det skikkelig spennende. Det er vanskelig å finne svakheter i Darren Shan bøker og når det er en er den som regel liten. Ennå er det mange svar man har når det gjelder Mr Dowling, klovnen som dukket opp i bok 2. Man lurer på hvor han kommer fra og hva målet hans er. Det er tydelig at det ikke bare er zombier som har invadert verden. Zom-B City er en veldig god bok som får en til å sikle etter mer.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket