Zéroville

av (forfatter) og Clément Baude (translator).

Actes Sud 2010 Paperback

Gjennomsnittlig terningkast: 5.00 (1 terningkast.)

Se på denne utgaven hos amazon.co.uk Kjøp boka hos ark.no

Forlag Actes Sud

Utgivelsesår 2010

Format Paperback

Språk French

Bokelskeres terningkastfordeling

0 1 0 0 0 0

Denne likte jeg! Romanen er et sprudlende oppkomme av gode filmreferanser og mer eller mindre kryptiske referanser til mer eller mindre obskure artister og band jeg selv hørte mye på i slutten av 1970 årene, som Poly Styrene ( X-Ray Spex), Pere Ubu, Iggy Pop (med og uten The Stooges), Bowie og Patti Smith.

Zeroville er lagt til slutten av slutten av 1960-årene og begynnelsen av 1970-årenes Hollywood. Den har referanser til Manson-familien, men først og fremst altså til film og musikk. Kanskje ikke så rart, for forfatteren har skrevet filmanmeldelser for Los Angeles magazine og har også vært skribent for blant annet Rolling Stone og New York Times Magazine. Erickson har skrevet flere romaner og mottatt en rekke litterære priser.

Ifølge Wikiepdia startet filminspillingen av Zeroville i 2014, med James Franco, Will Ferrell, Seth Rogen, Jacki Weaver and Megan Fox i rollene, og med James Franco som regisør, og den er ventet å komme i år eller neste år.

Godt sagt! (1) Varsle Svar