Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Yrkeslæra dekker gjeldende fag- og opplæringsplaner fra basisopplæring til fagprøve i kokkfag. om næringsmidler - Matvarekunnskap (dominerende del) - Kjøkkentradisjoner i ulike land - Firespråksregister - Informasjonsteknologi. Edb i hotell- og restaurantnæringen. sort-hvitt, tatt av hovedlærer Friedrich Knott.
Omtale fra forlaget
Yrkeslæra dekker gjeldende fag- og opplæringsplaner fra basisopplæring til fagprøve i kokkfag. om næringsmidler - Matvarekunnskap (dominerende del) - Kjøkkentradisjoner i ulike land - Firespråksregister - Informasjonsteknologi. Edb i hotell- og restaurantnæringen. sort-hvitt, tatt av hovedlærer Friedrich Knott.
Forlag Universitetsforlaget
Utgivelsesår 1991
Format Innbundet
ISBN13 9788200037194
EAN 9788200037194
Språk Bokmål
Sider 239
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket1 bokelsker følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket