Yoga med Schirin

av (forfatter) og Ellen Lande Gossner (illustratør).

J.M. Stenersens forlag 2005 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 5.00 (1 terningkast.)

4 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Boka gir ei kort innføring i den filosofien som ligger til grunn for yoga og forklarer hva som skiller yoga fra annen trening, Gjennom tekst og bilder beskriver den pusteøvelser og yogaposisjoner, både grunnleggende gulvøvelser, stående og sittende øvelser, og avsluttende øvelser med avspenning og hvile. Har litteraturliste.

Omtale fra forlaget

Yoga skaper en oase der tankene roes ned og kroppen får ny vitalitet. Gjennom konsentrasjon, en jevn, dyp pusteteknikk og dynamiske øvelser gjenopprettes balansen i kroppen, og den blir sterkere og mer smidig. Schirin Zorriassateiny er en av Norges mest anerkjente yogalærere. Hun har holdt på med trening hele sitt liv . som toppidrettsutøver, profesjonell danser og med fysisk yoga / ashtanga-yoga. Hun har undervist i bevegelse siden hun sluttet med rytmisk sportsgymnastikk som 21-åring. .Treningen har alltid fått meg til å føle meg levende, sunn og frisk,. forteller hun. .Men fokuset har beveget seg fra det ytre . fra prestasjonen og hvordan det ser ut for omgivelsene . til det indre, til min egen opplevelse. For meg, og for mange andre, er den norske naturen et sted å hente nye krefter. Mye av den samme inspirasjonen får jeg gjennom yoga. Fordelen med yoga er at det kan utøves over alt..

Bokdetaljer

Forlag J.M. Stenersens forlag

Utgivelsesår 2005

Format Innbundet

ISBN13 9788272013775

EAN 9788272013775

Språk Bokmål

Sider 140

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

0 1 0 0 0 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket