Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boken er en kulinarisk reise i Hunan, og inneholder oppskrifter på retter som har vært tilberedt i tusener av år. Den har oppskrifter på supper, kjøpttretter, vegetarretter, retter med fisk og skalldyr, og desserter. Boka har en oversikt over ingredienser, som gjør det enkelt å finne de riktige råvarene.
Omtale fra forlaget
Denne kokeboken er en kulinarisk reise i Hunan, en av Kinas aller mest naturskjønne og historiske provinser. Regionens over to tusen år gamle kjøkken, Xiang, er et av Kinas åtte berømte kulinariske områder og en av verdens eldste dokumenterte matkulturer.
Xiang-kjøkkenet er kjent over hele Kina for sin skjønnhet, sin herlige duft og rike, krydrete smak. Blant oppskriftene i boken finner du lekre retter som har vært tilberedt i tusener av år, Maos favoritt fra hans tidlige barndom, og nye retter fra by og land. Oppskriftene er lette å lage og praktisk ingrediensliste gjør det enkelt å finne de riktige råvarene.
Forfatteren Feng Xian Lin er utdannet kokk og har lang erfaring med formidling av kinesisk kultur og mat. Hennes gode kjennskap til mat og tradisjoner gjør sammen med vakre fotografier Xiang , mat og kultur i Hunan til en flott guide til en av Kinas aller mest spennende regionale kjøkken.
Forlag Mangschou
Utgivelsesår 2003
Format Innbundet
ISBN13 9788291948126
EAN 9788291948126
Omtalt sted Kina
Språk Bokmål
Sider 143
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket