Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Kokebok med 50 oppskrifter til woken. Boken er inndelt i kapitler for vegetar, nudler, kjøtt og sjømat. Den har også en innledning med oversikt over de typiske ingrediensene og trinn- for -trinn illustrasjoner og forklaringer til de viktigste kokketekniske grepene. Med register.

Omtale fra forlaget


Wok-kjøkkenets popularitet bare vokser og vokser. Røresteking, fresing, braisering, fritursteking og damping: Her finner du 50 oppskrifter på enkel mat som er en fryd for så vel helsa som for øye og gane.

Bokdetaljer

Forlag PP forl.

Utgivelsesår 2003

Format Heftet

ISBN13 9788280910127

EAN 9788280910127

Språk Bokmål

Sider 94

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

2 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket