Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Kokebok med 50 oppskrifter til woken. Boken er inndelt i kapitler for vegetar, nudler, kjøtt og sjømat. Den har også en innledning med oversikt over de typiske ingrediensene og trinn- for -trinn illustrasjoner og forklaringer til de viktigste kokketekniske grepene. Med register.
Omtale fra forlaget
Wok-kjøkkenets popularitet bare vokser og vokser. Røresteking, fresing, braisering, fritursteking og damping: Her finner du 50 oppskrifter på enkel mat som er en fryd for så vel helsa som for øye og gane.
Forlag PP forl.
Utgivelsesår 2003
Format Heftet
ISBN13 9788280910127
EAN 9788280910127
Språk Bokmål
Sider 94
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket2 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket