Omtale fra forlaget
Det går fort, friskt og festlig for seg når TV-kokken Jeremy Pang presenterer mer enn 80 oppskrifter på asiatisk mat fra sin prisvinnende matskole School of Wok.
Raske hverdagsmiddager og forseggjorte festmåltider til familien forklart på en enkel og oversiktlig måte, slik at du kan lage de nydelige wokrettene selv. Med signaturretter fra 9 land, blant annet Kina, Korea, Vietnam og Malaysia, er dette ei ideell kokebok for den som er glad i asiatisk mat.
Pang illustrerer alle rettene med ei "wok-klokke", som viser når de ulike ingrediensene skal i wokgryta. Slik blir det enkelt å følge oppskriftene og wokke ingrediensene perfekt!
Forlag Mangschou
Utgivelsesår 2023
Format Innbundet
ISBN13 9788282382694
EAN 9788282382694
Språk Bokmål
Sider 207
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket1 bokelsker følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket