Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boken inneholder over 70 enkle, men eksotiske oppskrifter for wok og hurtigsteking. Mange av dem er basert på sørøstasiatiske oppskrifter, fra Kina til Malaysia, mens andre har et tydelig vestlig preg med hensyn til valget av ingridienser. Boken er inndelt i egne kapitler om tilberedning av kylling og and, av oksekjøtt, svin og lam, av fisk og sjømat, av grønnsaker og nudler og ris. Med stikkordregister.
Omtale fra forlaget
Boken inneholder over 70 enkle, men eksotiske oppskrifter for wok og hurtigsteking. Mange av dem er basert på sørøstasiatiske oppskrifter, fra Kina til Malaysia, mens andre har et tydelig vestlig preg med hensyn til valget av ingridienser. Boken er inndelt i egne kapitler om tilberedning av kylling og and, av oksekjøtt, svin og lam, av fisk og sjømat, av grønnsaker og nudler og ris. Med stikkordregister.
Forlag Notabene forl.
Utgivelsesår 1998
Format Innbundet
ISBN13 9788248200178
EAN 9788248200178
Serie Kjøkken biblioteket
Språk Bokmål
Sider 96
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket