Windows 2000 professional bible

av (forfatter), Michael Meadhra (medforfatter), Blair Rampling (medforfatter) og Robert Correll (medforfatter).

IDG Books 2000 Heftet

1 bokelsker følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

En inngående oversikt over Windows 2000 med innføring i verktøy og teknikker som kan brukes til å optimalisere systemet. Med egne kapitler om Internett og nettverk, grafikk og multimedia. Brukernivå: Begynnere til viderekommende. Har ordliste og stikkordregister.

Omtale fra forlaget

Hvis Windows 2000 kan gjøre det, kan du også.#11;Windows 2000, den etterlengtede oppgraderingen til Windows NT4, har nye funksjoner og kraftig funksjonalitet som løfter produktiviteten til et nytt nivå. Denne omfattende håndboken viser deg hvordan du kan beherske alle deler av Windows 2000 Professional, fr installasjon, tilpassing og programvare til Internett, multimedia, mobil databehandling og mer - til og med avanserte emner som tilpassing av Registry og nettverksadministrasjon. Den er alt du trenger for å få mest ut av dette glimrende operativsystemet.
I boken finner du en komplett dekning av Windows 2000 Professional#11;. Installer Windows 2000 Professional på en enkel måte - du kan til og med lage et dual boot-oppsett slik at du kan bytte mellom flere operativsystemer#11;. Bestem hvilket filsystem -FAT, FAT32 eller NTFS - som er best for deg#11;. Lær om nye grensesnittfunksjoner, inkludert integrert historikklinje og ombygget Kontrollpanel#11;. Konfigurer Windows 2000 Professional for å bruke eksisterende applikasjoner, verktøy og spill#11;. Koble deg til Internett med hvilket som helst modem, inkludert kabel, ISDN eller T1/T3#11;. Få mest mulig ut av Internet Explorer 5 og NetMeeting 3.0#11;. Konfigurer multimediemaskinvare for sømløs ytlese#11;. Bruk PCen som server - og benytt deg av Active Directory, IntelliMirror og andre nettverksverktøy

Bokdetaljer

Forlag IDG Books

Utgivelsesår 2000

Format Heftet

ISBN13 9788277721682

EAN 9788277721682

Serie Bible

Språk Bokmål

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

1 bokelsker følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket