Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Chef Marco Pierre White presenterer en rekke av sine oppskrifter på forretter, kjøttretter, fiskeretter og puddinger. Boken har også med 78 såkalte basisoppskrifter. Med stikkordregister.
Omtale fra forlaget
Chef Marco Pierre White presenterer en rekke av sine oppskrifter på forretter, kjøttretter, fiskeretter og puddinger. Boken har også med 78 såkalte basisoppskrifter. Med stikkordregister.
Forlag Ebury Press
Utgivelsesår 1994
Format Innbundet
ISBN13 9780091772543
EAN 9780091772543
Språk Engelsk
Sider 160
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket0 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket