Forfatterens utgangspunkt for denne boka er 11. september - eksplosjonen som gjorde USA døv for omverdenen. Han søker å identifisere landets nye identitetskrise, og tar opp spørsmål som: Hvorfor er vi så forhatt, når vi bare vil det beste? Spørsmålene leder til en drøfting av demokratiet, de "flaggkonservative", kapitalisme, grådighet, umoral, markedsføringens tyranni, religion, teknologi, Israel-Palestina-konflikten, og imperiebygging.
Forlag Random House
Utgivelsesår 2003
Omtalt sted Irak
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket5 bokelskere følger dette verket.