Ruby er sjukepleier, og sjukehuset der hun jobber er en miniatyrversjon av samfunnet utenfor, et spennende sted å jobbe, hvor alle har ei historie å fortelle. For konsulenten Hr. Jeffries er pasientene og de ansatte av samme slag, de er late, drikkfeldige, voldelige og ignorante, de er hvitt søppel. Et av hans hovedansvarsområder er å kutte kostnader, og den arrogante og elitistiske Jeffries forsøker å gjenskape et klassesystem som for lengst er forsvunnet. Romanen handler om kampen mellom ei kvinne fra arbeiderklassen og en mann fra den øvre middelklassen.
Forlag Vintage
Utgivelsesår 2002