Dette er historien om Wendy og en helt uforglemmelig sommerferie. Wendy og venninnen får bo hos en familie på en ekte amerikansk ranch, hvor de blant annet får være med på kvegdrift og trening av villhester. Og midt oppe i alt dette, blir de to jentene vitne til et hemmelig kjærlighetsdrama mellom husets datter og en av de ansatte på ranchen.
Wendy er alle hestegærne jenters store heltinne. Og hestegærne jenter er det mange av. Heste-interessen blant norske jenter mellom 8 og 14 år er stadig økende. Wendy-bladet har over 20.000 lesere annenhver uke, og minst like mange er innom nettstedet hver måned. Her er lydboken på 3 CD-er om den talentfulle rytteren Wendy, en over tre timer lang fortelling om en sommerferie som blir helt uforglemmelig for både henne og venninnen Bianca. De får bo hos en stor familie på en ekte amerikansk ranch, hvor de bl.a. får være med på kvegdrift og trening av villhester. Og midt oppe i all spenningen og eventyret i det ville landskapet, blir jentene vitne til et hemmelig kjærlighetsdrama som involverer familiens datter og en ansatt på ranchen. Fortellingen leses av Jannike Kruse.
Forlag Barneselskapet
Utgivelsesår 2005
Format CD
Genre Spenning
Omtalt sted Veststatene
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket3 bokelskere følger dette verket.