Vossamat

av (forfatter) og Henry Notaker (forfatter).

Samlaget 2007 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 5.00 (1 terningkast.)

3 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra forlaget

Vossamat er ei spennande blanding av kulturhistorie og kokebok og tek for seg velkjende retter, men òg retter som er gløymde og forsvunne. Voss har eit godt omdøme for spesialitetane sine innan norsk matkultur. Men kjende retter som vossakorv og smalahovud fortel lite om heile det breie tilfanget av ulike matretter i dette området av landet. Forfattarane Henry Notaker og Eldbjørg Fossgard er to av dei i Noreg som kan mest om mat frå Vestlandet og Voss-distriktet.

Bokdetaljer

Forlag Samlaget

Utgivelsesår 2007

Format Innbundet

ISBN13 9788252171280

EAN 9788252171280

Språk Nynorsk

Sider 173

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

0 1 0 0 0 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

3 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket