For hundre år siden het det om kvinner med uforklarlige symptomer at de var hysteriske eller nervøse. I dag lider de av nakkesleng, fibromyalgi, kronisk tretthetssyndrom eller en annen av de mange nye sykdommene som har dukket opp i diagnosekartotekene. Hvor kommer disse sykdommene fra og hvorfor er det nesten alltid kvinner som blir rammet? Hva kan vi gjøre for å unngå de store personlige og samfunnsmessige omkostningene sykdommene er forbundet med? Nevropsykolog Lise Ehlers søker svarene i denne boken.
Forlag Klarskov & Jørgensen
Utgivelsesår 2000
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verketDet er vanskelig å være kvinne i dag: Kvinnen skal tenke som en mann, oppføre seg som en dame, se ut som en ung pike og arbeide som en hest.
Skal man si ja til livet, må man først lære seg å si nei.