Voksenpedagogikk

modul 2

planlegging,gjennomføring og vurdering av opplæring

av (forfatter) og Vox. Voksenopplæringsinstituttet (utgiver).

NKI-forl. 2000 Heftet

Ingen bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Voksenpedagogikk er et multimediebasert kursopplegg i fire moduler med læremidler tilrettelagt for kursledere, opplæringsansvarlige i bedrifter, lærere, instruktører og andre som arbeider med kompetanseutvikling og opplæring for voksne. Med arbeidsoppgaver, ordbok, referanser og stikkordregister.

Omtale fra forlaget

VoksenpedagogikkModul 2 . planlegging, gjennomføring og vurdering av opplæringVOKSENPEDAGOGIKK er et multimediebasert kursopplegg i fire moduler med læremidler tilrettelagt for kursledere, opplæringsansvarlige i bedrifter, lærere, instruktører og andre som arbeider med kompetanseutvikling og opplæring av voksne.ModulerModul 1: Sentrale emner i voksenpedagogikkModul 2: Planlegging, gjennomføring og vurdering av opplæringModul 3: Observasjon, veiledning og kommunikasjonModul 4: IKT som pedagogisk hjelpemiddel og IKT i fjernundervisningTil hver modul er det utviklet et studiehefte og en video. I tillegg er det utviklet et kurslederhefte med rammeplan. Kurslederheftet gir også råd om hvordan videoer og studiehefter kan brukes i kurssammenheng, men de er også egnet for selvstudium.Kurset blir tilbudt gjennom NKI Fjernundervisningen, både nettbasert og som tradisjonell fjernundervisning.Kursarrangører (bedrifter, a-etat, fylkeskommuner/kommuner, studieforbund og andre) som ønsker å bruke læremidlene i sine tilbud, står fritt til å gjøre det. Kursopplegget er i utgangspunktet ikke kompetansegivende, men det er tilrettelagt slik at høgskoler og universiteter lett kan tilpasse det til et 10-vekttallsstudium.VOKSENPEDAGOGIKK er utviklet av Norsk Fjernundervisning, fra 1. januar 2001 en del av VOX . Voksenopplæringsinstituttet underlagt KUF. Læremidlene er utviklet i samarbeid med representanter fra Nord-Trøndelag fylkeskommune, Høgskolen i Telemark, Fylkesarbeidskontoret i Vestfold, Statens ressurs- og voksenopplæringssenter, Arbeidernes opplysningsforbund, en representant for bedriftsintern opplæring, NKI Forlaget, NKI Fjernundervisning of videoprodusenten Norsk Interaktiv.

Bokdetaljer

Forlag NKI-forl.

Utgivelsesår 2000

Format Heftet

ISBN13 9788256250240

EAN 9788256250240

Språk Bokmål

Sider 112

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

0 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket