Bjørge Lillelien og Tor Røste Fossen var fra og med kvartfinalene på plass i Mexico.De trekker opp rammer for mesterskapets 56-årige historie samtidig som de skildrer høydepunktene og de fotballfaglige poengene.Boka inneholder tabeller fra samtlige 52 kamper. Den beskriver og vurderer turneringformer, spillestiler, taktiske disponeringer, tekniske finesser, dommeravgjørelser, stjernespillerne m.v. og analyserer de to finale-lagene, Danmark samt VM's store stjerne Diego Armando Maradona. Boka er gjennomillustrert med fargefotografier.
Utgivelsesår 1986
ISBN13 9788203154102
EAN 9788203154102
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket3 bokelskere følger dette verket.