Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boken inneholder oppskrifter på mat som hører vinteren til, og tar utgangspunkt i årstidens råvarer og høytider. Her får du blant annet oppskrifter på varme drikker, tapas og salte snacks, bakverk og søte saker, julesalater, vintersalater, supper, og mat som inneholder gresskar, sopp og kastanjer. I tillegg får du tips til borddekning og høst- og vinterpynt, med lykter, lys og årstidens blomster. Har stikkordregister.
Omtale fra forlaget
Boken inneholder oppskrifter på mat som hører vinteren til, og tar utgangspunkt i årstidens råvarer og høytider. Her får du blant annet oppskrifter på varme drikker, tapas og salte snacks, bakverk og søte saker, julesalater, vintersalater, supper, og mat som inneholder gresskar, sopp og kastanjer. I tillegg får du tips til borddekning og høst- og vinterpynt, med lykter, lys og årstidens blomster. Har stikkordregister.
Forlag Schibsted forlagene
Utgivelsesår 2006
Format Innbundet
ISBN13 9788251623070
EAN 9788251623070
Språk Bokmål
Sider 167
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket7 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket