Vintereventyr

av (forfatter), Kate Hardy (forfatter), Rachael Thomas (forfatter), Dani Collins (forfatter) og Mona Berge (oversetter).

Harlequin 2025 EPUB

Ingen bokelsker følger dette verket.

Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Nytt år, ny begynnelse Mens snøen faller i Penhally, strammer Amy seg opp og åpner døren til legesenteret. Hun har kommet for å ta ut skilsmisse, men Marcos planer for det nye året er noe helt annet. Han vil finne ut hva som egentlig fikk Amy til å forsvinne to år tidligere. Kanskje det nye året kan være en ny mulighet? Da stormen raste Tilly Rogers' cateringfirma har fått sitt hittil største oppdrag: å lage maten til milliardæren Xavier Morettis nyttårsfest. Men idet hun ankommer det landlige godset hvor festen skal holdes, begynner århundrets verste storm å rase. Og Tilly blir nødt til å være alene på godset sammen med den sexy Xavier ... En glødende nyttårsnatt Ekteskapet deres har vært en bløff fra starten og en stor feil. Det er i alle fall det Rebecca forteller seg selv da hun reiser til Canada for å få skiløperen Donovan Scott til å skrive under på skilsmissepapirene. Men at de skulle bli innesnødd i det store huset ved skibakken var ikke en del av planen! Godt nytt år! Madison bare vet at Theo er den rette. Det er bare ett lite problem: Han har sverget på aldri å gifte seg og få barn! Men det er noe som ikke stemmer. Det virker som om han virkelig elsker Madison, og dessuten er han svært glad i barn. Så hvorfor vil han ikke ha sine egne?

Forlag Harlequin

Utgivelsesår 2025

Format EPUB

Språk Norsk bokmål

0 bokelsker følger dette verket.