Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Kokebok med oppskrifter basert på aktuelle matvarer fra denne årstiden. Har egne kapitler om råvarer, tilberedninger, vinterens spesialiteter, forretter, supper og salater, hovedretter, småretter og tilbehør, og desserter. Med register.
Omtale fra forlaget
Selv om vinteren er naturen gavmild. Sitrusfrukter og vintergrønnsaker, svinekjøtt og vilt, fisk og skalldyr , marsipan og nøtter - er bare noe av det som gir oss næring og vitaminer og ikke minst smaksgleder gjennom lange og mørke måneder. Vinteren innbyr til innekos og lange, gode måltider med familie og venner - både i hverdagslaget og når vi feirer årstidens høytider. Også den kalde årstid har kulinariske gleder på lager for den som synes måltidene hører til dagens høydepunkter. Næringsrike og varmende, smaksrike og appetittvekkende retter gir oss overskudd i vintermørket.
Forlag Grøndahl og Dreyer
Utgivelsesår 1998
Format Innbundet
ISBN13 9788250425101
EAN 9788250425101
Serie Årstidskjøkkenet
Språk Bokmål
Sider 128
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket