Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boken gir en innføring i vinsmaking. Du lærer å virvle glasset, lukte og smake vin slik ekspertene gjør, og de viktigste druetypene beskrives. Boken inneholder oversikter over vinstiler, ordliste med vinterminologi og nyttige råd om kombinasjoner av mat og vin. Har stikkordregister.
Omtale fra forlaget
Boken gir en innføring i vinsmaking. Du lærer å virvle glasset, lukte og smake vin slik ekspertene gjør, og de viktigste druetypene beskrives. Boken inneholder oversikter over vinstiler, ordliste med vinterminologi og nyttige råd om kombinasjoner av mat og vin. Har stikkordregister.
Forlag Schibsted
Utgivelsesår 2003
Format Innbundet
ISBN13 9788251619776
EAN 9788251619776
Språk Bokmål
Sider 63
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket3 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket