Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Innledningsvis gir forfatteren en kort oversikt over vinens historie, om klimaets, beliggenhetens og vindyrkerens betydning. Boka har en innføring i vinsmaketeknikken og smaksbeskrivelse av hver enkelt av de førti mest dyrkede druene, sammen med opplysninger om bl.a. hva slags mat som passer til vinen. Med praktiske råd om lagring og temperatur, ordforklaringer og register.
Omtale fra forlaget
Innledningsvis gir forfatteren en kort oversikt over vinens historie, om klimaets, beliggenhetens og vindyrkerens betydning. Boka har en innføring i vinsmaketeknikken og smaksbeskrivelse av hver enkelt av de førti mest dyrkede druene, sammen med opplysninger om bl.a. hva slags mat som passer til vinen. Med praktiske råd om lagring og temperatur, ordforklaringer og register.
Forlag Orion
Utgivelsesår 1997
Format Innbundet
ISBN13 9788245801842
EAN 9788245801842
Språk Bokmål
Sider 154
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket