Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Innledningsvis gir forfatteren en kort oversikt over vinens historie, om klimaets, beliggenhetens og vindyrkerens betydning. Boka har en innføring i vinsmaketeknikken og smaksbeskrivelse av hver enkelt av de førti mest dyrkede druene, sammen med opplysninger om bl.a. hva slags mat som passer til vinen. Med praktiske råd om lagring og temperatur, ordforklaringer og register.
Omtale fra forlaget
Denne hendige boken er en veiviser i kunsten å smake vin. Her får du på en enkel og lettfattelig måte oversikt over vintyper og vindruer. Det er druene som i første rekke gir vinen dens spesielle duft og smak og dens karakter. I tillegg til innføring i selve smaksteknikken finner du praktiske råd om lagring og temperatur og andre nyttige tips.
Forlag Orion
Utgivelsesår 2003
Format Heftet
ISBN13 9788245806311
EAN 9788245806311
Språk Bokmål
Sider 156
Utgave 2
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket8 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket