Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boken forklarer hva som bestemmer type og smak (druer, klima, jordsmonn) og typebeskrivelser av rødviner, hvitviner, roséviner, champagne og musserende viner, dessertviner og sterkviner. Den gir også tips om vin og mat, lagring og servering. Med stikkordregister.
Omtale fra forlaget
Boken forklarer hva som bestemmer type og smak (druer, klima, jordsmonn) og typebeskrivelser av rødviner, hvitviner, roséviner, champagne og musserende viner, dessertviner og sterkviner. Den gir også tips om vin og mat, lagring og servering. Med stikkordregister.
Forlag Notabene forl.
Utgivelsesår 1998
Format Innbundet
ISBN13 9788248200154
EAN 9788248200154
Språk Bokmål
Sider 119
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket3 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket