Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
I boken er det forslag til viner som passer til ulike matretter. Med blant annet introduksjon til de fem grunnsmakene, forslag til hva som passer best å servere når du inviterer til ost og vin og 20 fulltreffere som alltid stemmer. Med hurtigguide.
Omtale fra forlaget
Vin nytes aller oftest til måltider, og hvis kombinasjonen av mat og vin er riktig, øker det opplevelsen av begge. Det er ikke tilfeldig at noen viner smaker bedre enn andre til spesielle matretter, og boken gir svarene på hvorfor. I tillegg til grunnleggende kunnskap og nøkler til hvilke typer smak, krydder, karakter og aroma som utfyller hverandre, gis det konkrete eksempler på sikre, vinnende kombinasjoner av mat og vin. Christer Berens krydrer tilslutt det hele med noen av sine egne utvalgte oppskrifter.
Forlag Boksenteret
Utgivelsesår 2004
Format Innbundet
ISBN13 9788276833454
EAN 9788276833454
Språk Bokmål
Sider 132
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket