Vin til mat

en nøkkel til gode smaksopplevelser

av (forfatter).

Yrkeslitteratur 2011 Spiral

Ingen bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Dette heftet hjelper deg med å finne gode kombinasjoner av mat og vin, gir smaksvurderinger og vinanbefalinger til maten, og forklarer litt om grunnsmaker, lagring, lufting, vinglass, vinfeil og vintemperatur. Med litteraturliste og stikkordregister.

Omtale fra forlaget

En veiviser i vinens og matens verden, en nøkkel som du kan ha glede av i lang tid. Krever minimalt med forhåndskunnskaper når du skal finne vin til mat (og mat til vin). Hjelper deg med å finne gode kombinasjoner av mat og vin gjennom måltidet. Omtaler ca. 400 retter, sortert alfabetisk i grupper. Forretter og småretter er samlet i én gruppe. Hovedretter er delt inn i fisk, skalldyr, fugl, kalv, okse, svin, lam, vilt og asiatisk mat. Oster i fastoster, kittmodne oster, blåmuggoster, hvite geitoster, hvitmuggoster og ferskoster. Desserter i frukt- og bærdesserter og andre desserter. I tillegg osteguide, vinguide, saus- og tilbehørsguide, aromaguide og temperaturguide. Del 2 har litt om grunnsmaker, lagring, lufting, vinglass, vinfeil og vintemperatur.

Bokdetaljer

Forlag Yrkeslitteratur

Utgivelsesår 2011

Format Spiral

ISBN13 9788258406164

EAN 9788258406164

Språk Bokmål

Sider 96

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

0 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket