Omtale fra forlaget
Det finnes flere bøker om vin på markedet. Noen tar for seg enkelte distrikter, druer og forskjellige typer vin, andre er rene oppslagsverk. Vin - smak og behag gir en innføring i vinsmaking uten strenge retningslinjer eller koder - her handler det kun om pur vinglede for den jevne forbruker som ønsker å vite mer om det store landskapet som vin omhandler.
Boka er enkelt og ujålete lagt opp med illustrasjoner og forklaringer for nybegynnere som kanskje ikke er helt klar for å hoppe med hodet først inn i en tilsynelatende komplisert vinverden. Forfatteren legger stor vekt på hvordan vi kan gjenkjenne og finne frem til riktig vin ved hjelp av både lukt, farge og smak, med referanser til ting vi kjenner igjen.
Forlag Pegasus
Utgivelsesår 2015
Format Innbundet
ISBN13 9788244201506
EAN 9788244201506
Språk Bokmål
Sider 256
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Veldig enkel og lettfattelig bok som jeg lærte mye av - og jeg har jo tross alt drukket vin til mat jevnlig i tre år. Har lest mye Ingeborg Tennfjord og Ulf Dalheim (vinanmelder i Adressavisen) tidligere. Tennfjord og Dalheim er jo begge journalister, og Tennfjord legger jo også vekt på litterær kvalitet i det hun skriver - dette derimot er tørre fakta. Det er gjennomillustrert og enkelt og greit skrevet, men uten tvil sakprosa.
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket