Vin og mat

av (forfatter), Cecilia Ribbing (forfatter), Janne Hansson (illustratør) og May Moran (illustratør).

Orion 1995 Innbundet

1 bokelsker følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Boka gir en mengde ideer til nye kombinasjoner når det gjelder vin og mat. Den forteller om druesortene, hva som er karakteristisk for viner fra forskjellige vindistrikter og verdendeler, og hvilke viner som passer til matretter som fisk, kjøtt, grønnsaker, ost og desserter. Her er dessuten oppskrifter på en rekke forretter, paier, supper, kjøtt-, fiske- og grønnsaksretter og desserter. Med menyforslag, mat- og vinregister. Illustrert.

Omtale fra forlaget

Boka gir en mengde ideer til nye kombinasjoner når det gjelder vin og mat. Den forteller om druesortene, hva som er karakteristisk for viner fra forskjellige vindistrikter og verdendeler, og hvilke viner som passer til matretter som fisk, kjøtt, grønnsaker, ost og desserter. Her er dessuten oppskrifter på en rekke forretter, paier, supper, kjøtt-, fiske- og grønnsaksretter og desserter. Med menyforslag, mat- og vinregister. Illustrert.

Bokdetaljer

Forlag Orion

Utgivelsesår 1995

Format Innbundet

ISBN13 9788245800333

EAN 9788245800333

Språk Bokmål

Sider 136

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

1 bokelsker følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket