Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boka gir en mengde ideer til nye kombinasjoner når det gjelder vin og mat. Den forteller om druesortene, hva som er karakteristisk for viner fra forskjellige vindistrikter og verdendeler, og hvilke viner som passer til matretter som fisk, kjøtt, grønnsaker, ost og desserter. Her er dessuten oppskrifter på en rekke forretter, paier, supper, kjøtt-, fiske- og grønnsaksretter og desserter. Med menyforslag, mat- og vinregister. Illustrert.
Omtale fra forlaget
Boka gir en mengde ideer til nye kombinasjoner når det gjelder vin og mat. Den forteller om druesortene, hva som er karakteristisk for viner fra forskjellige vindistrikter og verdendeler, og hvilke viner som passer til matretter som fisk, kjøtt, grønnsaker, ost og desserter. Her er dessuten oppskrifter på en rekke forretter, paier, supper, kjøtt-, fiske- og grønnsaksretter og desserter. Med menyforslag, mat- og vinregister. Illustrert.
Forlag Orion
Utgivelsesår 1995
Format Innbundet
ISBN13 9788245800333
EAN 9788245800333
Språk Bokmål
Sider 136
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket1 bokelsker følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket