Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boken inneholder oppskrifter på tilbereding av vilt i klassiske og nye retter. Viltet kan tilberedes i gryte, i wok eller på grill med smaker fra asiatisk eller italiensk kjøkken. Boken har oppskrifter med småvilt, storvilt og fugl. Har register.
Omtale fra forlaget
I Viltkokeboken kommer viltets spennende smaker til sin rett i klassiske og nye retter. Tilbered viltet i gryte, i wok eller på grill med smaker fra asiatisk eller italiensk kjøkken, eller lag en god viltstek med einerbær.
Boken har oppskrifter med småvilt, storvilt og fugl. Oppskriftene passer for den utøvende jeger og for alle som jakter på smaksopplevelser i butikkenes hyller og frysedisker.
Forlag Damm
Utgivelsesår 2006
Format Innbundet
ISBN13 9788204117106
EAN 9788204117106
Språk Bokmål
Sider 159
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket0 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket