Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
I denne kokeboka finner du oppskrifter på retter med det skandinaviske viltet: elg, rådyr, hjort, villsvinhare, rype, orrfugl, storfugl, and, gås og fasan. Har råvare- og oppskriftsregister.
Omtale fra forlaget
Vilt på tallerkenen - fristende og fullt av smak! I mesterkokken Leif Mannerströms viltkokebok finner vi deilige oppskrifter basert på det skandinaviske viltet: elg, rådyr, hjort, villsvin, hare, rype, orrfugl, storfugl, and, gås og fasan ... Boken er lekkert illustrert og er en gullgruve for alle som elsker vilt - jeger eller ikke.
Forlag Aschehoug
Utgivelsesår 2010
Format Innbundet
ISBN13 9788203238352
EAN 9788203238352
Språk Bokmål
Sider 255
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket0 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket