Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
I tillegg til oppskrifter på kjøtt- og fiskeretter har boka artsbeskrivelser, utbredelseskart og navnelister på åtte språk. Boka tar for seg art etter art og forteller når man jakter og fisker, hvilke metoder som brukes og hvordan man behandler og oppbevarer byttet. Med register.
Omtale fra forlaget
Jegerens og fiskerens kokebok Hvordan behandler man den nytrukne fisken, fuglen eller viltet man har skutt for å kunne servere den lekreste maten? Vilt og fisk gir jegeren og fiskeren kunnskap om maten de skaffer til veie, om hvordan den skal behandles, samt førsteklasses oppskrifter fra noen av Nordens ledende kokker. Boken byr på oppskrifter, artsbeskrivelser, utbredelseskart, navnelister og selvfølgelig vakre bilder.
Forlag Gyldendal
Utgivelsesår 2002
Format Innbundet
ISBN13 9788205307162
EAN 9788205307162
Språk Bokmål
Sider 192
Utgave 2
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket