Vilt og fisk

jegerens og fiskerens kokebok

av (redaktør).

Gyldendal 2002 Innbundet

2 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

I tillegg til oppskrifter på kjøtt- og fiskeretter har boka artsbeskrivelser, utbredelseskart og navnelister på åtte språk. Boka tar for seg art etter art og forteller når man jakter og fisker, hvilke metoder som brukes og hvordan man behandler og oppbevarer byttet. Med register.

Omtale fra forlaget

Jegerens og fiskerens kokebok Hvordan behandler man den nytrukne fisken, fuglen eller viltet man har skutt for å kunne servere den lekreste maten? Vilt og fisk gir jegeren og fiskeren kunnskap om maten de skaffer til veie, om hvordan den skal behandles, samt førsteklasses oppskrifter fra noen av Nordens ledende kokker. Boken byr på oppskrifter, artsbeskrivelser, utbredelseskart, navnelister og selvfølgelig vakre bilder.

Bokdetaljer

Forlag Gyldendal

Utgivelsesår 2002

Format Innbundet

ISBN13 9788205307162

EAN 9788205307162

Språk Bokmål

Sider 192

Utgave 2

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket