Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
I denne boka finner du klassiske og nye viltoppskrifter på retter av elg, rådyr, hjort og fugl. Boka har også oppskrifter på grønnsaksretter, tilbehør og sauser.
Omtale fra forlaget
Viltkjøtt er ikke bare det sunneste kjøttet som fins, framfor alt har det en fantastisk smak. Den fyldige viltsmaken sammen med syrlige tyttebær, salte kantareller, kryddersterk pepperrot og bitre einerbær - snakker om delikatesser! Denne fristende boken inneholder alle de klassiske rettene med hjemlige smaker, men også viltkjøtt på en litt lettere måte, grønnere og friskere enn sammen med fløtesauser, stuinger og gratenger - viltkjøtt med sukkererter fra Sør-Afrika, rucola fra Middelhavet og grønn asparges fra Egypt. God apetitt!
Forlag Orion
Utgivelsesår 2005
Format Innbundet
ISBN13 9788245807301
EAN 9788245807301
Språk Bokmål
Sider 134
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket