Vilt

moderne mat fra skogen

av (forfatter) og Ann Høydalsnes (gjendikter).

Orion 2005 Innbundet

1 bokelsker følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

I denne boka finner du klassiske og nye viltoppskrifter på retter av elg, rådyr, hjort og fugl. Boka har også oppskrifter på grønnsaksretter, tilbehør og sauser.

Omtale fra forlaget

Viltkjøtt er ikke bare det sunneste kjøttet som fins, framfor alt har det en fantastisk smak. Den fyldige viltsmaken sammen med syrlige tyttebær, salte kantareller, kryddersterk pepperrot og bitre einerbær - snakker om delikatesser! Denne fristende boken inneholder alle de klassiske rettene med hjemlige smaker, men også viltkjøtt på en litt lettere måte, grønnere og friskere enn sammen med fløtesauser, stuinger og gratenger - viltkjøtt med sukkererter fra Sør-Afrika, rucola fra Middelhavet og grønn asparges fra Egypt. God apetitt!

Bokdetaljer

Forlag Orion

Utgivelsesår 2005

Format Innbundet

ISBN13 9788245807301

EAN 9788245807301

Språk Bokmål

Sider 134

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket