Villmarksmat fra skog og sjø

(kjøtt, fisk, fugl, sopp, urter & røtter, bær)

av (forfatter), Ulrika Brydling (forfatter), Helén Pe (illustratør) og Ann Høydalsnes (gjendikter).

Aschehoug 2012 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 5.00 (2 terningkast.)

2 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra forlaget

Med denne boka, som inneholder lekre oppskrifter med fisk, fugl, kjøtt, planter, sopp og bær, blir du inspirert til å lage og bake godsaker enten du er jeger, bærplukker, fisker, soppsanker eller bymenneske som aldri er ute i skogen selv, men likevel finner råvarene i butikken. Hva sier du til chiligryte med hare, abbor i chili- og limebuljong, villand-wok, tindved- og gulrotsuppe, fylte berlinerboller trillet i nypesukker, multesufflé og kreklingdrinker? Gå ut på jakt, om så bare etter urter og bær, det blir både du og verden lykkeligere av!

Bokdetaljer

Forlag Aschehoug

Utgivelsesår 2012

Format Innbundet

ISBN13 9788203390692

EAN 9788203390692

Språk Bokmål

Sider 143

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

0 1 0 0 0 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

2 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket