Villa Malla

maten, stedet og historien

av (forfatter), Irina Lee (medforfatter) og Morten Brun (illustratør).

Aschehoug 2011 Innbundet

1 bokelsker følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Boka forteller om tankene som ligger bak etableringen av spisestedet Villa Malla ved Oslofjorden. Den har oppskrifter på bl.a. brød, supper, sauser, salater, fisk- og skalldyrretter, kjøttretter, kaker og drinker.

Omtale fra forlaget

Villa Malla ligger praktfullt til ytterst på Hurumhalvøya. Her kan man vasse på stranden, gå i galleriet, synke ned i en lenestol, se på havet og nyte solnedgangen. Barna kan fiske krabber eller spise is under palmene. Villa Malla har ingen spise- eller drikkeplikt. Men er man sulten, er den middelhavsinspirerte buffeen fristende både til lunsj og middag. Boken gir en smakebit på noen av de gode opplevelsene Villa Malla har å by på og inneholder også oppskrifter på et utvalg av stedets populære mat og drikke - brød, suppe, salater, dipper og sauser, fugl, fisk, skalldyr, oster, kaker, frukt, drinker og kaffe.

Bokdetaljer

Forlag Aschehoug

Utgivelsesår 2011

Format Innbundet

ISBN13 9788203239618

EAN 9788203239618

Omtalt sted Buskerud

Språk Bokmål

Sider 236

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

1 bokelsker følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket