Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boka forteller om tankene som ligger bak etableringen av spisestedet Villa Malla ved Oslofjorden. Den har oppskrifter på bl.a. brød, supper, sauser, salater, fisk- og skalldyrretter, kjøttretter, kaker og drinker.
Omtale fra forlaget
Villa Malla ligger praktfullt til ytterst på Hurumhalvøya. Her kan man vasse på stranden, gå i galleriet, synke ned i en lenestol, se på havet og nyte solnedgangen. Barna kan fiske krabber eller spise is under palmene. Villa Malla har ingen spise- eller drikkeplikt. Men er man sulten, er den middelhavsinspirerte buffeen fristende både til lunsj og middag. Boken gir en smakebit på noen av de gode opplevelsene Villa Malla har å by på og inneholder også oppskrifter på et utvalg av stedets populære mat og drikke - brød, suppe, salater, dipper og sauser, fugl, fisk, skalldyr, oster, kaker, frukt, drinker og kaffe.
Forlag Aschehoug
Utgivelsesår 2011
Format Innbundet
ISBN13 9788203239618
EAN 9788203239618
Omtalt sted Buskerud
Språk Bokmål
Sider 236
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket1 bokelsker følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket