Dette er en kombinert fakta- og aktivitetsbok med vikingkonger som tema. I tillegg til historiske fakta, inneholder boken leker og oppgaver, spill og ideer til aktiviteter knyttet til vikingene og vikingtiden. Med ord- og litteraturliste.
Morsomme, dramatiske, skumle og sprø historier .; og forslag til leker og aktiviteter på vikingers vis Det handler om fem av de mest spennende vikingkongene: Harald Hårfagre, Olav Tryggvason, Olav den hellige, Harald Hardråde og Sigurd Jorsalfarer Les om Harald som lot håret gro og ikke gredde seg før han ble konge over store deler av NorgeOlav Tryggvason .; vikingtidens supermannDen fryktelige krigerkongen Olav som ble hellig etter at han døde Den kjekke råtassen Harald Hardråde Sigurd Jorsalfarer som elsket gull og glitter og av og til var litt galI tillegg til historiene om kongene er det masse tips til oppgaver og aktiviteter som vikingbarn drev med for tusen år siden.Sprelske tegninger og leken design .; en skikkelig appetittvekker av en historiebok.
Utgivelsesår 2006
ISBN13 9788205347267