Vikinghøvdingen Ottar fra Lenvik

fra viking til handelsmann

bok II

av (forfatter).

Norske bøker 2011 Heftet

Ingen bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Boka er en frittstående fortsettelse av Vikinghøvdingen Ottar fra Lenvik - den unge vikingen. Boka beskriver hvordan nordiske vikinger nesten greier å tvinge hele det engelske øyriket inn under sitt herredømme, og vi følger Ottar i tjeneste hos kong Alfred av Wessex,.

Omtale fra forlaget

Ottar hogg sverdet inn mot mannens hest og traff midt i pannen, samtidig som han løftet sitt skjold for å beskytte kroppen. Han kjente et kraftig slag i skjoldet, men så hesten til motstanderen stupe forover. Med et rykk til høyre snudde hesten hans tvert om, og danekrigeren som var i ferd med å reise seg ble regelrett ridd overende. Drep! Drep! Drep! Ordene fra den sorte innvendige kraften klang nå mellom ørene hans som klokkene han hørte i den store Katedralen i Paris. På nytt snudde han hesten mot mannen som satt på kne. Ottars sverd gikk direkte inn i halsen med et kraftig hugg, og klokkeklangen inne i hodet hans kulminerte i et eneste kaos. Boka beskriver hvordan nordiske vikinger nesten greier å tvinge hele det engelske øyriket inn under sitt herredømme. Vi erfarer også hvordan Hologalendingen "Ottar" er i tjeneste hos kong Alfred av Wessex, og leseren forstår hvorfor en nordlending sloss med engelskmenn og ikke sammen med sine nordiske vikingbrødre. Den er en fortsettelse av boken Vikinghøvdingen Ottar fra Lenvik - den unge vikingen, men kan også leses seperat.

Bokdetaljer

Forlag Norske bøker

Utgivelsesår 2011

Format Heftet

ISBN13 9788281121850

EAN 9788281121850

Genre Historisk litteratur

Omtalt tid Vikingtiden

Omtalt sted Troms

Språk Bokmål

Sider 303

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

0 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket