Vi synger!

20 glade sommersanger

av (redaktør).

Norsk fakta forlag 2007 Innbundet

Ingen bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Boka inneholder tekst, besifring og noter til 20 sommersanger for barn, bl.a. Slapp reggae, Menuett i mai, Blåbærturen, Livet er helt ålreit og Jeg er en glad og vill ballong. CD-en inneholder de samme sangene, sunget av bl.a. Elisabeth Lindland, Lars Aas og Leif Anders Wentzel. Sangene er hentet fra Våre beste viser og barnesanger, 2002.

Omtale fra forlaget

I denne boken med CD finner du 20 glade sommersanger for barn! Målgruppen er barn i alle aldre - perfekt i bilen eller på barnerommet. Alle sangene er på norsk, noen gamle og noen nye. Her finner du sanger som Slapp reggae, Menuett i mai, Blåbærturen, Livet er helt ålreit og Jeg er en glad og vill ballong. Boken er på 48 fargerike sider. Sangene er illustrert på en nydelig måte med flotte fargefotografier. Sangene er i gitar- og pianovennlige, sangbare tonearter og har en enkel og praktisk besifring. Til denne boken hører det med en CD med alle sangene fra boken innspilt i samme rekkefølge og i sin helhet. Sangene er arrangert av Nissa Nyberget, kjent fra utallige musikkprogram i radio og på tv, Svenn Erik Kristoffersen, vinner av Spellemannsprisen og kjent fra Uhu! og Barnas Supershow, og Hallgrim Bratberg, en av Norges mest populære gitarister og komponister. CD-produsent er Nissa Nyberget. 7 kjente solister bl.a. Elisabeth Lindland, Lars Aas og Leif Anders Wentzel synger sammen med barnesolister og barnekor. Sangene er hentet fra suksessen "Våre Beste Viser og Barnesanger".

Bokdetaljer

Forlag Norsk fakta forlag

Utgivelsesår 2007

Format Innbundet

ISBN13 9788278880753

EAN 9788278880753

Språk Bokmål

Sider 48

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

0 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket