Les den første boken om de sjokoladeelskende venninnene, fra manges favorittforfatter, Carole Matthews! Glem diamanter. Sjokolade er en jentes beste venn! Noen kvinner har svart belte i shopping, andre er en hund etter champagne. Noen liker å kose seg med en god bok, mens andre foretrekker en kveld på byen. Men det eneste Lucy Lombard ikke kan leve uten, er sjokolade! Ifølge Lucy er sjokolade medisinen mot alt fra hjertesorg til hodeverk, og hun er ikke den eneste med denne overbevisningen. Tre andre deler hennes søte, mørke lidenskap: Autumn, Nadia og Chantal. Så ofte de kan møtes venninnene på stamkafeen Chocolate Heaven, der de blir traktert etter behov av de to skrullene Clive og Tristan. Ved store kriser kan "behandlingen" ta hele dagen, som når man oppdager at kjæresten er en uforbederlig rundbrenner, sjefen er en stor flørt, eller når den spillegale ektemannen er nær ved å ruinere hele familien. "Carole Matthews glitrer igjen ..." Romance reviews today "En deilig nytelse fra begynnelse til slutt." Woman's Own "Gripende feelgod. Morsomt." Heat "Varm, morsom og til å få vann i munnen av ... denne deilige lesningen er en hyllest til vennskap og sjokolade." The Good Book Guide "... vil få deg til å tro på vennskap og kjærlighet igjen." News of the world "Du vil ikke klare å legge bort denne boka - eller konfekten." Lovereading
Utgivelsesår 2024
ISBN13 9788202840372