Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boka gir tips til hvordan du kan planlegge selskapet, og har oppskrifter på for- og hovedretter, desserter og ostefat. Den har også grunnoppskrifter på kraft, sauser, salsa m.m., og forslag til hvordan du kan sette sammen gode menyer.
Omtale fra forlaget
"Jo flere gjester, jo bedre"? For at også kokken skal få nyte festen, er det viktig å gjøre det enkelt for seg selv. I Kunsten å lage fest gir Wenche og Jørn smarte tips og råd om planlegging, duker og borddekking, lure innkjøp samt mat som kan forberedes dagen i forveien. Mange velsmakende oppskrifter og spennende og overkommelige menyer er selvsagt med. Wenche Andersen er kokk og kjent for de fleste fra "Wenches kjøkken" i TV2. Dette er hennes niende bokutgivelse. Jørn Lie er mangeårig deltaker på det norske kokkelandslaget, nå daglig leder og kjøkkensjef ved Restaurant Det Gamle Raadhus i Oslo.
Forlag Boksenteret
Utgivelsesår 2007
Format Innbundet
ISBN13 9788276834499
EAN 9788276834499
Språk Bokmål
Sider 142
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket4 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket