Vi bygger landet!

av (redaktør), Nina Svendsrud (oversetter) og Walt Disney Company (annet).

Egmont Kids Media Nordic 2021 Heftet

Ingen bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra forlaget

Et hus er ikke et hjem uten en katt! Eller en and, som de nok sier i Andeby. Denne boka handler ikke så mye om katter, men til gjengjeld blir det hus, hjem og ender i fleng. Pluss en og annen bygningsteknisk Mikke-historie. Temaet er nemlig arkitektur! Andeby rammes av oppussingsfeber da det blir kjent at en barndomskamerat av Donald har slått seg stort opp som arkitekt i utlandet. Nå er han på vei hjem til barndomstraktene, hvor alt er som før og lite ... fancy! Det er ikke måte på hvilke kreative utslag manien gir, så hva vil fagmannen si? Onkel Skrue har stadig byggeplaner, men støter på uventede problemer da han vil anlegge supermarked på fotballøkka til Ole, Dole og Doffen. Mystiske ting skjer, og en representant for Andebys urbefolkning gjør seg gjeldende ... i form av et gjenferd! Det er vel ikke til å stikke under en stol at huset til Donald kunne ha trengt en oppgradering eller tre. Stor er derfor forbauselsen da en fremmed plutselig forteller ham at huset er en arkitektonisk perle verdt flere millioner. Bare så dumt at kåken tilhører onkel Skrue ... Guffen kreerer smakfulle hus, Skrue og Rikerud konkurrerer om å bygge den høyeste skyskraperen, men hva er hemmeligheten bak miniatyrutgaven av Andeby Mikke får tak i på et marked i Ny Storkestad? Den som leser, får se! 512 arkitektoniske sider!

Donald Pocket er Norges største bokserie! Pocketene har gledet barn i flere generasjoner med sine spennende og episke historier. Donald Pocket skaper leselyst og er en perfekt underholdningslektyre for barn!

Bokdetaljer

Forlag Egmont Kids Media Nordic

Utgivelsesår 2021

Format Heftet

ISBN13 9788242968098

EAN 9788242968098

Serie Walt Disney's Donald tema pocket

Språk Bokmål

Sider 512

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

0 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket