Verneombudet

problemløsning og utvikling i miljøarbeidet

av (forfatter), Bjørn Willadssen (forfatter) og Ivar Smith-Nilsen (illustratør).

Tiden 1998 Heftet

Ingen bokelskere følger dette verket.

Kjøp boka hos ark.no

Boka beskriver verneombudets rolle på veien mot et bedre arbeidsmiljø. Den gir hjelp til å forstå ideene bak et moderne miljøarbeid, hva som forventes av verneombudet og hvordan man bygger opp et konstruktivt utviklingsarbeid. Den tar for seg arbeidsmiljøloven, målsettingen med miljøarbeidet og verneombudets plass i et større samarbeid for å skape bedre arbeidsplasser. Boka er bygd opp etter mønster fra arbeidsmiljøloven og viser tanker og arbeidsmåter for å bli i stand til å forandre og bedre arbeidssituasjoner og -miljø. Med oversikt over ord og uttrykk, litteratur og regelverk.

En helhetlig og enkel framstilling av moderne miljøarbeid. Boka gir en helhetlig og enkel framstilling av det utviklingsarbeidet som arbeidsmiljøloven legger opp til. Den gir hjelp til å forstå idéene bak et moderne miljøarbeid, hva som forventes av verneombudet, og hvordan man bygger opp et konstruktivt arbeid. Boka er bygd opp etter mønster fra arbeidsmiljøloven, og viser hvordan vi må tenke og arbeide for å bli i stand til å forandre og bedre arbeidssituasjoner og miljø. Forfatterne har lang erfaring på fagområdet fra AOF og LO.

Forlag Tiden

Utgivelsesår 1998