Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boken inneholder 52 oppskrifter på berømte retter fra hele verden. I tillegg får du innblikk i historiene bak disse rettene. Her kan du blant annet lese om hvordan carpaccio ble oppfunnet, om hvorfor Caesarsalaten heter nettopp Caesarsalat og om hvorfor du antageligvis aldri kan lage en skikkelig coq au vin. Eller hvordan du lager en tagine, en ekte parisiansk løksuppe, eller romernes spaghetti alla carbonara. Har stikkordregister.
Omtale fra forlaget
For den som er glad i all verdens mat og vin og liker å vite mer om de rettene du lager er .Verdens mest berømte retter. et aldri så lite funn! Ikke bare får du 52 grundige oppskrifter, men også informative og morsomme innblikk i historiene bak rettene. Les om hvordan Carpaccio ble opppfunnet. Egg Benedict. Om hvorfor Caesarsalaten heter nettopp Caesarsalat. Om hvorfor du sannsynligvis aldri kan lage en skikkelig Coq au Vin, men hvorfor det er så givende å prøve likevel. Hvordan lage en Tagine, ekte parisiansk Løksuppe eller romernes enkle, men ofte misforståtte Spaghetti alla Carbonara, for å nevne noen av bokens mange, berømte retter fra hele verden. En må-ha bok for alle mat- og vinvenner som vil bli kjent med noen av verdens mest berømte retter, og lære å lage dem på sitt eget kjøkken.
Forlag Eget forl.
Utgivelsesår 2005
Format Heftet
ISBN13 9788292729014
EAN 9788292729014
Språk Bokmål
Sider 197
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket0 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket