Omtale fra forlaget
I denne kokeboken blir du servert fantastiske lammeretter fra noen av Norges beste kokker. De har med seg sine lærlinger fra Oslo voksenopplæring Helsfyr som er flyktninger og innvandrere fra 13 forskjellige land. Du blir kjent med flere av lærlingene og kokkene gjennom interessante intervjuer. Du får personlige historier fra innvandrere og gastronomiske anekdoter fra noen av landets beste kokker. I tillegg til lammeoppskrifter får du viktig bakgrunnskunnskap om en unik råvare som vi burde utnytte langt bedre. Fra snute til hale - fra hverdag til fest!
Forlag Kolofon
Utgivelsesår 2018
Format Innbundet
ISBN13 9788230017968
EAN 9788230017968
Språk Bokmål
Sider 237
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket0 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket