Verdens beste crème brûlée

av (forfatter), Charlotte Lascève (illustratør) og Heidi Bloin Johannessen (oversetter).

Spektrum 2011 Pakker

2 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Boka inneholder oppskrifter på den originale crème brûlée, samt på 38 varianter med ingredienser som frisk frukt, Nugatti eller gåselever. I tillegg til boka inneholder eska to former og en brenner.

Omtale fra forlaget

Boka inneholder oppskrifter på den originale crème brûlée, samt på 38 varianter med ingredienser som frisk frukt, Nugatti eller gåselever. I tillegg til boka inneholder eska to former og en brenner.

Bokdetaljer

Forlag Spektrum

Utgivelsesår 2011

Format Pakker

ISBN13 9788231602958

EAN 9788231602958

Serie Cook'in box

Språk Bokmål

Sider 70

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket